Acum citesti
Velorbis Victoria Balloon


Velorbis România anunță lansarea unui nou model pe piața locală : Victoria Balloon, o bicicletă de oraș dezvoltată în spiritul Velorbis și dedicată reprezentantelor sexului frumos. Este o bicicletă cu forme clasice, subtile și unduitoare, care pune accent și pe utilitate dar și pe imagine.



Calitatea construcției este impecabilă iar cârligul montat pe portbagajul din spate, te ajută să-ți prinzi geanta de laptop și s-o iei după tine în deplasările citadine. Pentru acele fete care au nevoie de spațiu suplimentar, noua Victoria Balloon oferă și o prindere în partea frontală a bicicletei pentru un coș de dimensiuni generoase.


Doritoarele pot opta ca această bicicletă să fie dotată și cu un motor electric, motor care te va susține la pedalat atunci când ai obosit după parcurgerea a mulți kilometri.


Din dotări fac parte: un schimbător integrat în butucul spate, anvelopele de proveniență Schwalbe sau șaua Brooks. Prețul bicicletei este de 4.150 LEI și poate fi deja achiziționată de la Velorbis România.


via | Velorbis.ro


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + eight =