Acum citesti
Excentricitate urbană: Rizoma 77|011

Italienii de la Rizoma și-au pus la contribuție talentul pe care îl au în design și au lansat modelul 77|011, o bicicletă metropolitană, după cum chiar ei o descriu. De fapt, producătorul a recunoscut că a dorit un impact vizual puternic mai mult decât să facă uz de vreo inovație tehnologică privind forma cadrului.

Chiar dacă accentul cade pe eleganță și armonie, Rizoma 77|011 are parte de un cadru de carbon, pe când restul componentelor își au aluminiul ca material de bază. Pentru un plus de individualitate, bicicleta de față este dotată cu o transmisie pe curea în locul convenționalului lanț și îți permite să alegi între pinion fix sau liber, în spiritul pur urban. De asemenea, odată cu modelul vine și o pereche de frâne, dar este la latitudinea ta dacă le vei monta sau nu.

Un neajuns al bicicletei este faptul că este produsă într-o singură mărime, înălțimea șeii față de sol variind între 91 și 96 de centimetri. Dintre celelalte detalii tehnice mai amintim ghidonul lat de 54 de centimetri și greutatea de aproximativ 8 kilograme. Cum era de așteptat, excentricitatea urbană are prețul ei, iar în acest caz valoarea de 3.700 de euro fiind cea în jurul căreia se învârte.

Via Rizoma

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − thirteen =