Acum citesti
Tracker GPS de la DNT


Există situații, în care este necesar să știi ce se intâmplă cu anumite persoane a căror viață ar putea fi pusă în primejdie de evenimente nedorite. Poate fi vorba de persoane accidentate sau rătăcite pe munte. Singura ta soluție râmâne o măsura de siguranță aparent banală, însă foarte de ajutor atunci când ai cu adevărat nevoie de ea : tracker-ul GPS.



Acesta funcționeaza fără probleme chiar și în locurile în care telefonul tău mobil nu mai are rețea. Practic, indiferent de situația în care te aflii, cu ajutorul tracker-ului GPS poți fi reperat imediat.


DNT ne propune un tracker de mici dimensiuni, în formatul 4,8 x 7,9 x 1,8 cm și care cântărește doar 60 de grame. În caz de necesitate, apăsarea unui singur buton va trimite imediat un SMS pe un număr de telefon mobil prestabilit. Mai mult decât atât, poți iniția chiar și o convorbire telefonică cu unul dintre cele trei numere prestabilite.


Tracker-ul funcționează la temperaturi situate în intervalul -15 – 65 de grade și oferă un timp de 112 ore de Standby. Acesta va putea fi achiziționat începând cu luna Februarie 2011, la un preț de 150 de euro. Poate fi configurat în funcție de țara sau țările unde este folosit.


Detalii pe larg: dnt.de.


via | dnt.de


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + nine =