Acum citesti
Variante de culori oferite de Zipp

Probabil unul dintre cei mai renumiți producători de roți, Zipp a decis să își îndrepte atenția și spre partea estetică a produselor sale foarte performante. Nu că ar fi neglijat acest aspect până acum, dar se pare că firma mizează tot mai mult și pe latura emoțională atât de importantă a simplului fapt de a avea o bicicletă și niște componente de calitate, dar și arătoase.

Așadar, orice pereche de roți Zipp va fi acum disponibilă și în varianta de culoare Beyond Black care le va conferi acestor componente un aspect stealth. Atât jantele, cât și butucii, spițele și abțibildele împart aceeași culoare, care se potrivește de minune cu noul set Sram Red Black Edition, conform spuselor producătorilor.

Tot roțile vor beneficia și de opțiunea de culoare Falcon Grey, indisponibilă în cazul setului 101. Culoarea este un clasică, gri anodizat, oferind un aspect tradițional mulțumită butucilor, spițelor și abțibildelor care au această nuanță.

Pe urmă, ghidoanele, tijele de șa și de ghidon fabricate de Zipp dispun de mai multe variante de culoare. În principal, este vorba despre un finisaj strălucitor a celor 3 nuanțe disponibile: gri, negru și alb

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + fourteen =