Acum citesti
Urwahn Acros EDT e un gravel bike din oțel imprimat 3D, fără seat tube

Cadrul cu aspect deosebit, imprimat 3D din oțel de Urwahn bikes într-un format fără seat tube, este gata să iasă pe piața bicicletelor gravel sub forma modelului ediție specială Acros EDT. Cadrul a fost lățit pentru a accepta anvelope late și rapide moderne de gravel, design-ul cadrului fiind perfect pentru a amortiza vibrațiile de pe traseele offroad, funcționând extrem de bine în combinație cu furca cu suspensie lamelară Lauf Grit SL.

Încă de la primele prototipuri, bicicletele Urwahn au atras toate privirile. La început acestea au fost doar un experiment ingineresc pentru a combina integrare, aerodinamică și un rulaj fin pe o bicicletă de oraș. Proiectul Urwahn însă a evoluat spre o bicicletă de navetă și chiar un e-bike.

Acum Urwahn a luat flexibilitatea metodei de fabricație prin imprimare 3D a oțelului și au aplicat-o în domeniul bicicletelor gravel.

Urwahn a susținut mereu posibilitatea de a produce ediții speciale ale bicicletei lor fără seat tube, iar Acros Gravel Bike Edition pare a fi exemplul perfect. Comportamentul elastic al oțelului asigură amortizarea vibrațiilor de pe drumurile neasfaltate sau de calitate proastă, rolul fiind împărțit cu furca cu suspensie lamelară Lauf Grit SL. Rezultatul e un comportament excelent și confort bun pe orice traseu.

Cadrul include posibilitatea de desfacere în două a seatstay-ului pentru a instala o transmisie cu curea și rulmenți de pedalier excentrici filetați BB386EVO/BSA pentru echipări single speed sau cu butuci cu viteze interne. Cadrul mai are ax thru de 12 mm prins în dropout-urile modulare, prindere de etrier flat mount și tijă de șa de 27.2 mm.

Pentru a avea în final o bicicletă ușoară și rigidă, Urwahn Acros EDT folosește roți Acros Allroad cu jante din carbon cu profil de 45 mm și lățime internă de 21 mm, transmisie SRAM Force AXS (nu există nicio posibilitate de a monta un deraior în față), angrenaj Ingrid POP și anvelope Continental Terra Speed de 40 mm.

Fiind o ediție limitată Acros, bicicleta primește rutare internă completă a cablurilor, ghidon din carbon Acros, pipă Satori Viper și cuvete Acros AIX ICR.

Cei ce au nevoie de o capacitate de transport mai mare decât cea oferită de furca Lauf pot alege ca bicicleta să fie echipată cu o furcă rigidă de carbon cu puncte de prindere pentru bagaje.

Greutatea completă a bicicletei gravel din oțel nichelat Urwahn Acros EDT echipată cu furcă rigidă e de 10.4 kg, fiind disponibilă în cinci mărimi, între XS-XL. Urwahn produce fiecare cadru pe rând, așa că se pot face diverse personalizări cum ar fi adăugarea de lumini sau sisteme de urmărire cu GPS, prețurile, opțiunile și termenele de livrare fiind oferite la cerere.

Ca valoare de referință, cadrul din oțel în versiune standard împreună cu furca din carbon sunt oferite la prețul de 2500 Euro.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 1 =