Acum citesti
Urwahn Platzhirsch este un e-bike tipărit 3D, cu transmisie Mahle și lumini integrate

Urwahn a anunțat Platzhirsch, o nouă bicicletă electrică de oraș, ce folosește design-ul lor caracteristic pentru cadru. Aceasta este de asemenea prima bicicletă imprimată 3D a producătorului, fiind de fapt fabricată din oțel Cr-Mo. Luminile LED integrate asigură vizibilitatea în față și în spate iar asistența la pedalat este oferită de un butuc spate electronic de la Mahle.

Forma exotică a cadrului nu e nouă, dar alte modele Urwahn au folosit tuburi din oțel cromat sudate sau mufate în loc de imprimarea 3D. Designul fără seat-tube este gândit să ofere flexia necesară pentru un rulaj confortabil. Bicicleta completă are o greutate anunțată de 11.4 kg în mărimea M.

O altă schimbare e adăugarea butucului spate Mahle ebikemotion ce oferă o asistență de 250 W, un cuplu de 40 Nm și asistență până la viteza de 25 km/h. O baterie de 250 Wh este integrată în downtube și oferă o autonomie de până la 80 km.

Transmisia vine standard cu o curea Gates carbon ce elimină mult din întreținerea necesară. Oprirea e asigurată de frânele hidraulice cu prindere flat mount Tektro HD-R.

Luminile integrate în față și în spate provin de la LightSKIN.

Platzhirsch folosește roți de 700c cu anvelope Continental Grand Prix Urban de 35 mm.

Platzhirsch este disponibilă pentru comandă la prețul de 3999 Euro. Urwahn oferă în acest moment un discount de 500 Euro la precomandă.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =