Acum citesti
Trusă de scule compactă cu pompă pentru furcă și alte noutăți de la Blackburn

noutati_eurobike

Blackburn a prezentat la EuroBike o trusă de scule cu o pompă integrată pentru furcă și amortizor. Deși nu este un produs complet nou, acesta a fost îmbunătățit pentru sezonul viitor. Pompa de dimensiuni mici nu este dotată cu manometru, în schimb poate ajuta la micile ajustări ale presiunii, atunci când chiar este necesar.

Pe lângă pompă, cu Toolmanator 16 ai la dispoziție mai multe inbusuri de diferite dimensiuni, șurubelnițe în stea, două chei Torx de 25 și 30, o presă de lanț, o cheie de spițe și un mic levier pentru scoaterea anvelopei de pe jantă.

Cei de la Blackburn au lansat și o nouă șa, Orogen, pe care au prezentat-o în mod inedit pe un fat bike. Aceasta va cântări 425 de grame dar va fi axată pe confort, dedicată în special iubitorilor de trasee lungi. În timp ce pedalezi, lateralele șeii vor flexa nu doar pentru îmbunătățirea confortului dar și pentru eficiența la pedalare. Spuma din interior se va mula pe posteriorul tău, oferind mereu o poziție ideală și confortabilă.

Nu în ultimul rând, un nou set de lumini, botezat Mars, va face parte din gama americanilor. Are o autonomie de 50 de ore și se poate monta cu ajutorul unei cleme, pe îmbrăcăminte sau ghiozdan, sau cu ajutorul unei bande siliconate, de tija de șa sau de ghidon.

Importator Blackburn în România: Extreme Riders Distribution.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 4 =