Acum citesti
Lenjeria de damă care va face pedalatul mai comod ca până acum

Dacă nu aș fi văzut cusăturile din partea mai… inferioară a acestei perechi de lenjerie pentru dame, aș fi zis că este unul din acele produse menite doar să atragă atenția. Însă proiectul Christianei Guzman, pe lângă că atinge (și protejează) unele părți sensibile, expuse mai ales în timpul pedalatului, pare unul de real folos.

lenjerie_ciclism

Ideea a avut un ecou fantastic pe Kickstarter, unde și-a depășit cu mult necesarul de finanțare. Inventatoarea le-a conferit o latură practică celor două articole vestimentare, în sensul că sunt gândite să fie purtate pe sub haine normale, de zi cu zi, dar și pe sub echipamentul de ciclism, în caz de nevoie.

Cu toate că detalii despre acesta nu abundă, bazonul este similar cu cele folosite în cazul pantalonilor de ciclism de performanță cel puțin medie, deci incă un indiciu că Urbanist Cycling Chamois Panties sunt pe bune și nu doar vor să atragă atenția prin partea corpului pe care o deservesc.

Vezi Comentarii (3)
  • bai la modul serios vorbind, nu imi dau seama ce anume a inventat tipa? dungile negre? ca de frumoase-s frumoase! poate buretele, gelu’ ? gata. stiu: combinatia lor!

  • Probabil ca designerul avea probleme mai serioasa cu directia incat a ajuns la concluzia ca dungile trebuiesc sa fie precum anvelopele : in sensul de rotatie 🙂 …

    Vorbind la modul serios, eu si nevasta avem astfel de „echipament”de purtat pe sub orice haine, daca nu vrei neaparat costumatie de ciclist, dar intradevar, lipsesc dungile sexy si nici nu sunt modelul din anii 1960 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =