Acum citesti
Trek Crockett, noul model de ciclocros din aluminiu

Dezvoltat cu intenția de a oferi performanțe cât mai bune pe traseul de ciclocros, modelul Crockett al celor de la Trek are șanse serioase de a câștiga respectul celor care iau in serios această disciplină.

trek_crockett

Sportiva americană Katie Compton a pus și ea umărul la noua progenitură a companiei din Waterloo, care va fi oferită doar cu cadru de aluminiu. În schimb, vei putea opta fie pentru varianta cu frâne cantilever sau pentru cea cu frâne pe disc, însă niciunul dintre aceste cadre nu va putea fi adaptat dacă te hotărăști să schimbul tipul de frâne.

Crockett este fabricat folosind aluminiul 200 Alpha, aliajul de căpătâi al celor de la Trek, iar întreaga geometrie a fost modelată conform sfaturilor atletei Compton pentru a corespunde nevoilor unei curse de ciclocros. De asemenea, cablurile trec în mare parte prin interiorul cadrului ca să prevină deserviciile aduse de noroi și alte intemperii, pe când sub schimbătorul de față există o piesă care previne lanțul să cadă de pe foaia mică a angrenajului. Crockett a împrumutat de la modelul de anduranță Domane, folosit de Fabian Cancellara în clasicele pe pavate, furca, desigur, cu adăugirile de rigoare în cazul versiunii pentru frâne cantilever.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × one =