Acum citesti
Trek Belleville 2012

O bicicletă de oraș care își merită pe deplin numele. Belleville este probabil una dintre cele mai frumoase biciclete de oraș construite vreodate de Trek, iar aspectul o recomandă înainte ca pe tine să te mai intereseze detalii despre echipare sau greutate.

Este disponibilă doar în culoarea Dark Grey Powder și este livrată cu un cadru din CrMo. Totuși, dacă arunci o privire succintă asupra echipării, vei descoperi componente foarte utile deplasării prin oraș. Una dintre aceste componente este butucul Shimano Nexus, cu 3 viteze incluse sau butucul roții față cu dinam, care va alimenta sistemul de iluminare al bicicletei.

Partea utilă se face remarcată prin prezența a două portbagaje, unul în față iar celălalt în spate. Prin urmare, utilitatea bicicletei este de luat în seamă, fie că urmează să faci un drum la piață, fie că trebuie să-ți transporți geanta în drum spre serviciu.

Iar pentru că este dispinibilă în 5 dimensiuni ale cadrului, de la 46 cm la 64 cm, cu siguranță oricine poate găsi poziția ideală pe Trek Belleville. Detalii suplimentare obții pe trekbikes.com.

via Trek

Vezi Comentariu (1)
  • Buna ziua . Ma intersează bicicleta Trek Belleville 2012,ţara de origine cadru de 64 ,model prezentat în imagine.garanţie,preţ,detalii despre produs.Nota:Am 110 kg şi opţiunea mea este să fie extrem de solidă zona de exploatare este Petroşani Montan

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × one =