Acum citesti
Tijă de șa reglabilă Crank Brothers Kronolog

Tija de șa cu reglaj nu este un accesoriu fără de care să nu poți pedala, dar atât timp cât ți-l permiți vei realiza că poate fi mult mai util decât pare. În special dacă ești iubitor de trasee de munte, unde este necesar să ridici sau să cobori șaua mai des.

Crank Brothers lansează o nouă tijă de șa, Kronolog. Aceasta înlocuiește modelul Joplin, hidraulic și vine cu o soluție mai simplă, acționarea sa fiind de această dată mecanică. Iar Crank Brothers promit că va fi durabilă. Are două direcții de blocare, astfel încât atunci când este setată într-o anumită poziție nu se poate mișca în sus sau în jos. Comanda de acționare se află montată de ghidon.

Ai la dispoziție 125 mm pentru a ajusta poziția oricum dorești iar din punct de vedere al greutății cei de la Crank Brothers au reușit o performanță cu Kronolog, acesta cântărind cu 50 de grame mai puțin decât modelul anterior. Aspectul este de excepție, cei de la Crank Brothers susținând că Kronolog poate fi una dintre cele mai arătoase tije de șa reglabile de pe piață.

Alte detalii poți citi pe crankbrothers.com.

via Crank Brothers

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =