Acum citesti
CrankBrothers lansează colecția dreambikes

Renumita firmă CrankBrothers și-a unit forțele cu legenda Hans Rey pentru a porni un program demn de urmărit, dacă nu de participat la acesta.

Inițial, ideea a fost ca prin dreambikes, CrankBrothers să realizeze o colecție de biciclete de top echipate cu componente proprii. Și prin biciclete de top a se înțelege cadre de ultimă generație, tehnologii de vârf, sau cu alte cuvinte, un produs de o calitate fără cusur. Pentru acest demers au fost contactați diverși producători precum Charge, GT, Ibis, Rotwild, Scott, Tomac, și Turner, precum și SRAM, Rock Shox, Avid, Fizik și Continental Tires. Rezultatul au fost niște bijuterii pe două roți.

Dar acest proiect avea deschise atâtea oportunități, încât a trebuit dezvoltat mai departe. CrankBrothers au ales să facă echipă cu Hans Rey și să folosească aceste super-biciclete în scopuri caritabile. Banii strânși vor fi folosiți pentru a cumpăra biciclete pentru 500 de oameni din cele mai sărace regiuni ale lumii, care le vor folosi pentru deplasare, muncă sau să aibă acces la servicii de sănătate.

Dreambike-urile vor fi scoase la licitație cu scopul de a strânge 50.000$. Pentru lista completă de biciclete, accesează acest link.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 9 =