Acum citesti
RockShox Reverb pentru un diametru nou și variantă de 150 mm

Tija de șa reglabilă RockShox Reverb primește câteva noi modificări urmând a fi disponibilă începând cu luna septembrie a acestui an. Poți achiziționa acum Reverb pentru diametrul cadrului de 34.9 mm și mai mult decât atât, o versiune cu o plajă de reglaj de 150 de mm, pe lângă versiunile deja existente de 100, respectiv 125 mm.

Modelul Reverb va oferi o plajă de reglaj de 100 sau 125 de mm, va cântări între 520 și 535 de grame pe când versiunea Reverb Stealth va oferi o plajă de 100, 125 sau 150 mm și va cântări între 560 și 580 mm. Prețul va fi de 331 euro pentru Reverb și de 372 euro pentru Reverb Stealth.

Cum apreciezi prețul noii tije Reverb și cum percepi utilitatea acesteia? Comentariile tale sunt binevenite.

Vezi Comentariu (1)
  • Utilitatea tijei este foarte buna. In conditiile unui traseu montan – cu urcari, coborari agresive – te scuteste de ceva bataie de cap. Reglatul seii se intampla in secunde, nici macar nu mai trebuie sa opresti. Problema ar fi ca este cam grea – cam de doua ori si ceva fata de o tija clasica. Si cam de vreo 8 ori mai scumpa – fapt care pare a fi generat doar de lipsa unei concurente mai serioase.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − seven =