Acum citesti
Tija de șa reglabilă Blackx Jewel 2012

Cei de la Blackx au scos pe piață propriul model de tijă de șa cu înalțimea reglabilă, Jewel. Mai mult, aceasta promite să evite lipsurile unei asemenea tije, punând accent pe rezistență și lipsa jocului între părțile care se rotesc.

Cilindrul principal, precum și celelalte părți ale tijei, sunt fabricate din aluminiu 7075-T6, iar cilindrul care poate fi reglat face corp comun cu piesa de care este prinsă direct șaua. Prin aceste lucruri, Blackx a reușit să scadă greutatea și să marească rezistența tijei. Mecanismul de prindere a șeii permite reglajul față-spate și înclinarea acesteia.

Mecanismul responsabil pentru cursa tijei este acționat prin presiune a aerului, iar viteza cu care acesta operează poate fi reglată mulțumită unei valve Schrader. Prin folosirea unor rulmenți și garnituri speciale, Blackx au reușit să reducă complet jocul tijei, atât cel rotațional, cât și cel față-spate. Mai mult, producătorul are de gând să ofere o garanție destul de mare pentru Jewel, unele voci zicând că va fi pe viață.

Vor exista 4 versiuni Jewel: XC, AM, AM+ și DH, cu diametrul de 30.9 sau 31.6.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − three =