Acum citesti
Third Element E-Spire

Este supranumit „SUV-ul bicicletelor” si iti va fi foarte clar de ce dupa ce vei citi informatiile despre acest e-bike produs in Germania de catre compania Third Element. Este un vehicul cu doua roti care combina cu succes formula bicicleta + e-bike + motocicleta electrica. Ce o diferentiaza fata de restul bicicletelor electrice insa?


In primul rand, poti pedala pe ea la fel ca pe bicicleta obisnuita. Asta bineinteles, daca nu vei fi deranjat sau usor impiedicat de catre cele 30 de kg a E-Spire-ului. Apoi, iti ofera asistenta necesara la pedalat cu ajutorul unui motor electric, daca doresti sa fii „impins” de la spate. Pentru zilele cand consideri pedalatul un efort considerabil, te poti baza doar pe motorul electric al bicicletei, avand la dispozitie un cuplu de 150 Nm si 1.2 kW. Interesante specificatii pentru o bicicleta, nu-i asa?


Third Element E-Spire joaca in alta liga decat cea a bicicletelor obisnuite sau a e-bike-uri, tocmai datorita tehnicii cu care este echipata si bineinteles, a specificatiilor. Pe Full suspension-ul E-Spire poti parcurge razant trasee montane cu pina la 65km/h sau poti pedala asistat eletric cu pina la 25 km/h.

Acumulatorul litium-ion are o garantie de 3 ani, se incarca la 80% in 45 de minute sau se incarca la maxim in mai putin de 3 ore. In plus, ofera un ciclu de peste 1.500 de incarcari si o autonomie de pina la 90 de km (!) in modul e-bike. Cei de la Third Element au dotat modelul E-Spire cu un butuc Rohlhoff cu 14 viteze interne, suficiente pentru a gasi raportul ideal, indiferent de terenul pe care bicicleta ruleaza.


Oprirea acestui „monstru pe doua roti” este asigurata de un set de frane Magura Julie cu un disc de 203 mm pentru partea frontala si de unul de 180 de mm pentru partea posterioara.


Mai multe detalii gasesti pe 3-element.com.


via | Third Element


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 20 =