Acum citesti
Surly Moonlander-informații oficiale


Surly a prezentat datele tehnice ale modelului Moonlander, anunțat printr-un teaser în urmă cu aproximativ 1 lună. De asemenea, producătorul a lansat două jante noi, un angrenaj și trei modele de anvelope, pentru terenurile greu practicabile.

Cadrul lui Moonlander poate fi achiziționat pentru aproximativ 480 de euro, dar dacă o vrei complet echipată, va trebui să scoți din buzunar 1.600 de euro. Vei primi o bicicletă pentru teren extrem cu anvelope a căror grosime este de două ori mai mare decât cea a unei anvelope clasice (26 x 4.7″) sau cu jante cu o lățime de 100 mm.



Janta Surly Clownshoe beneficiază de prindere pentru 64 de spițe, are o lățime de 100 de mm și cântărește nu mai puțin de 960 de grame. Prețul acesteia este de 130 de euro.

Anvelopele pot fi de asemenea achiziționate separat. Surly Big Fat Larry, oferite în dimensiunea 26 x 4.7″ pot fi achiziționate cu 190 de euro/setul.


Cu toate aceste noi lansări de biciclete și componente, cei de la Surly confirmă încă o dată poziția de lider pe piața produselor cu adevărat mari.


via Surly Blog


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 8 =