Acum citesti
Strenght in Numbers: în premieră în România

La numai cateva zile de la premiera din Canada, Romania va fi printre primele tari care va aduce in cinematografe cel mai nou film despre diferite comunitati de mountain bike din lume.

Iubitorii sportului pe doua roti vor avea ocazia sa-i vada in premiera pe cei mai buni sportivi de mountain bike din lume in actiune. Filmul se va difuza joi, 26 Aprilie, incepand cu ora 19:30 la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Biletul de acces are un pret special de 15 RON.

Strength in Numbers este un film de actiune sportiva care exploreaza cultura de mountain bike prin experienta celor mai buni rideri din lume. Anthil Films, in co-productie cu Red Bull Media House, au creat un film, care va schimba modul in care lumea percepe mountain biking-ul, atat pe ecran cat si in afara lui. Strength in Numbers combina actiunea progresiva si arta cinematografica cu povesti convingatoare din viata reala, din mountain bike.

Creatorii filmelor “The Collective”, “Roam”, “Seasons” si “Follow Me” au calatorit in toata lumea pentru a gasi comunitatile care reprezinta diferitele laturi ale sportului, filmand in British Columbia, Nepal, Scotia, Austria, Elvetia, California, Utah si Parcul de Mountain Bike Whistler. Pentru echipa si rideri, Strength in Numbers reprezinta un mod de a progresa si de a rasplati acest sport.

In film apare o selectie diversa de rideri, printre care se afla unele dintre cele mai mari nume din sport, incluzandu-i pe: Andrew Shandro (castigator a doua titluri la Cupa Mondiala de Downhill Mountainbike, medaliat cu aur la X-Games, etc.), Brandon Semenuk, Cam McCaul, Gee Atherton (campion mondial de downhill), Graham Agassiz, Matt Hunter, Rene Wildhaber, Thomas Vanderham si Wade Simmons. Grupul de rideri este alcatuit dintr-un mix de profesionisti, nou-veniti si rideri locali, cu Anthony Messere, Adam Billinghurst, Rachel Atherton, Ryan Howard si Steve Smith aparand de asemenea in film.

“A trecut ceva timp si de-abia astept sa vad ce au reusit baietii de la Anthill.”, declara campionul mondial de downhill, Gee Atherton. “Pentru mine, ca rider, este extraordinar sa fac parte dintr-un proiect ca acesta – e o sansa sa ajut la cresterea si progresul acestui sport.”

Premiera mondiala a filmului va fi pe 20 aprilie in 2012 in Monterey, CA, la festivalul Sea Otter Bike urmat de evenimente cinematografice in toata lumea. Pe 24 mai, Strength in Numbers va fi disponibil pentru toata lumea prin premiera online gratuita pe redbull.com/bike si va fi lansat apoi pe DVD+BluRay si iTunes in toata lumea. In final, misiunea filmului este sa inspire si sa arate cum noi suntem o parte dintr-o comunitate globala care iubeste sa se dea cu bicicleta. Pentru a face asta, o versiune de baza a filmului va fi difuzata online gratuit in toamna anului 2012.

Pentru trailer, acceseaza: anthillfilms.com/strengthinnumbers sau redbull.com/bike

Strength in Numbers este produs, scris, regizat si editat de Anthill Films in co-productie cu Red Bull Media House. Prezentat de Shimano si Trek in asociere cu Contour HD, Clif Bar, Pinkbike.com si PRO Components. Suportul aditional pentru film este oferit de Parcul de Mountain Bike Whistler, Kona, Toyota Trucks, Scion, Oakley, Easton, Evoc, Big Mountain Adventures, Verbier St. Bernard si Ride Nepal.

via RedBull România

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 16 =