Acum citesti
Stevens Speed Flight – MTB-ul urban

Denumirea de mountainbike urban conține două cuvinte opuse ce-i drept, dar prin simplul fapt că este oferit în gama de biciclete a celor de la Stevens, ne dezvăluie faptul că vorbim aici de o categorie de biciclete care se bucură de un public interesat. Mai mult ca sigur, primul motiv de achiziționare este aspectul, urmat apoi de forma compactă, raportată la un citybike veritabil.


Înfățișarea sportivă este dată de culoare, de transmisia single speed (aparent, deoarece în butucul din spate Shimano Alfine se află 8 rapoarte) sau de furca din aluminiu, ceva mai înaltă decât furcile clasice rigide.  Bicicleta este echipată corespunzător pentru oraș, frânele hidraulice pe disc provenind de la Shimano, modelul M446, iar anvelopele de la Schwalbe, modelul semislick Super Moto 26 x 2.35, care oferă o viteză de rulare foarte mare.


Greutatea lui Stevens Speed Flight este de 12.1 kg și este oferită în patru dimensiuni distincte ale cadrului. Cei mai pretențioși pot opta pentru modelul dotat cu butuc Alfine cu 11 viteze și frâne Shimano M575, oferit în culoarea albă și cu 300 de euro mai scump decât versiunea de bază.


Alte detalii pe stevensbike.de.


via Stevens


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + seven =