Acum citesti
Stan’s NoTubes pregătește roți de carbon de înaltă calitate

Odată cu răspândirea largă a carbonului în industria bicicletei, oferta a devenit vastă în ceea ce privește tot mai multe componente, în special roțile. Compania Stan’s NoTubes, care se concentrează pe roți ușoare și de calitate pentru mountain bike, a făcut recent un pas așteptat, dar motivat printr-un mod mai puțin întâlnit. Firește, este vorba despre o pereche de roți de carbon care, conform producătorului, se vor distinge într-un anume fel față de concurență.

stans_valor

Directorul companiei, Stan Koziatek, este de părere că oferta actuală de roți de carbon are multe hibe și nepotriviri. În opinia sa, unele modele de top de roți prezintă mici defecte de construcție, de la o cantitate prea mare de rășini pentru lipirea fibrelor la devieri de formă și lățime a jantelor, lucru incompatibil cu clasa din care fac parte.

Prin urmare, noul set, ZTR Valor Carbon, va fi, după spusele producătorului, un set de roți tubeless care nu va prezenta niciunul din defectele în mod normal întâlnite la astfel de roți. Cât de adevărată se va dovedi afirmația companiei, rămâne de văzut, însă noile roți vor fi disponibile în mărimile 26, 27.5 și 29 de inch și compatibile și cu seturile de 11 viteze. Nici prețul, dar nici alte informații precum greutatea, nu au fost făcute publice momentan.

Via Stan’s NoTubes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =