Acum citesti
Look lansează pedalele Keo Blade 2

Look nu lasă garda jos în materie de pedale pentru șosea și lansează Keo Blade 2 începând cu toamna acestui an. În stilul caracteristic al francezilor, îmbunătățirile nu se rezumă la aspect sau denumire, ci cuprind câteva îmbunătățiri semnificative de ordin tehnic.

look_keo_blade_2

Sistemul de prindere al plăcuței diferă în cazul pedalelor Keo Blade, clasicul arc de prindere fiind înlocuit de o piesă de carbon aflată sub presiune, mecanism care și-a dovedit eficiența încă de la versiunea precedentă a acestui model. Noutatea constă în lățimea piesei de carbon care este acum mai mare, ceea ce face ca suprafața de contact dintre plăcuță și pedală să crească la 700mm pătrați de la 402.

Astfel, presiuneaeste distribuită pe o suprafață mai mare, de unde derivă și un confort mai ridicat, dar și o stabilitate mai mare și un transfer de energie mai eficient. De asemenea și distanța dintre axul pedalei și nivelul de prindere al plăcuței a fost micșorat și ca opțiune suplimentară poți alege fie versiunea cu ax din oțel (220 de grame/pereche), fie cea cu ax din titan (180 de grame/pereche). Cât despre plăcuțe, acestea cântăresc 68 de grame/pereche.

Un posibil dezavantaj îl constituie faptul că sistemul de prindere nu poate fi reglat să fie mai lejer sau mai puternic, motiv pentru care cei de la Look oferă Keo Blade 2 în 3 variante, cu un moment de 12 Nm, 16 Nm sau 20 Nm, valoarea din mijloc fiind cea mai răspândită.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − two =