Acum citesti
Roți de carbon pentru 29er produse de Whyte Bikes

Se pare că vremea companiilor axate pe un singur produs se apropie ușor-ușor de final, tot mai multe firme începând să fabrice cele complementare în regie proprie. Whyte Bikes este una dintre cele mai recente companii care au urmat această tendință când, acum câteva zile, și-au lansat propriile seturi de roți de carbon pentru 29er.

Modelele servesc două destinații diferite, în speță XC, respectiv Trail. În ambele cazuri, jantele sunt fabricate din carbon High Modulus 1K, lucru util în caz de impact puternic pentru că acest material împreună cu modul său de construcție previn extinderea fisurilor apărute într-o astfel de eventualitate. Cât privește specificațiile, acestea arată în felul următor:

–          XC: Roata de spate 135mm, cu ax de desprindere rapidă XT și roata de față 110x15mm compatibilă cu Maxle sau Shimano E-Thru

–          Trail: Roata de spate 142x12mm compatibilă cu Maxle sau Shimano E-Thru și roata de față 110x15mm compatibilă cu Maxle sau Shimano E-Thru

Ambele seturi prezintă 28 de spițe în cazul roții de față și 32 în cazul celei de spate, cele folosite fiind DT Swiss Competition Double Butted.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 − one =