Acum citesti
SRAM a lansat XX1 în ediţie specială neagră

Pentru 2016 Sram a lansat grupul XX1 într-o nouă opţiune de culoare. Sram XX1 a fost construit să fie mai simplu, mai uşor şi mai rezistent decât orice altceva de pe piaţă. Componentele transmisiei XX1 sunt calibrate să funcţioneze cel mai bine împreună.

SRAM_MTB_XX1_Crank_DM_ChainRing_Side_Black_M

Seria Sram XX1 Black este alcătuită din angrenajul X-Sync cu foaie direct mount, schimbător spate X-Horizon, trigger shifter XX1, pinioane XG-1199 X-DOME, XD™ DRIVER BODY şi lanţul PC-XX1.

Preţurile sunt de 405 euro pentru angrenajul GXP cu 32 dinţi (fără rulment), 434 euro pentru angrenajul BB30 cu foaie de 32 dinţi (fără rulment), 163 euro pentru trigger shifter şi 290 euro pentru schimbătorul spate.

Întrucât multe biciclete se îndreaptă acum spre transmisia cu un singur schimbător Sram a lansat SRAM 1x™ Badge, un mic capac din aluminiu care se instalează în gaura rămasă liberă în cazul în care ai decis să renunţi la schimbătorul faţă. Capacul are doar un rol estetic. Preţul este de 13,33 euro.

SRAM 1x Badge2

Pe de alta parte următorul produs lansat de Sram poate fi folositor. Este vorba despre două protecţii ce se instalează în capetele braţelor pedeliere denumite SRAM Carbon Crank Boot. Acestea sunt fabricate din plastic, iar rolul lor este să protejeze braţele pedalierului de eventualele zone înalte peste care treci cu bicicleta. Preţul este de 9 euro / pereche.

SRAM Carbon Crank Boot2

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + nine =