Acum citesti
SQ lab: cele mai ergonomice șei din industrie, în versiuni noi pentru 2017

SQ lab sunt genul de produse construite împreună cu medici sportivi, fiind astfel, conform producătorului, printre cele mai ergonomice din industrie. Dacă nu chiar cele mai ergonomice! Pentru anul viitor, cei de la SQ lab au pregătit modelele 611 și 612 și în ciuda unei denumiri similare, acestea sunt foarte diferite.

Astfel, modelul 612 este gândit pentru cursele de Cross Country și maraton, are un vârf subțite și plat, fiind optimizat printre altele și pentru bicicletele de șosea.

DSCF1935Spuma din interior este introdusă în canitatăți mai mici dat fiind profilul mic al șeii, iar învelișul este foarte durabil și rezistent la evenutale mici daune. Va fi disponibil în mai multe versiuni: active, active Carbon, Ergowave și Ergowave Carbon.

DSCF1936Greutatea maximă suportată de această șa este de 90 de kg, iar cea mai ușoară dintre versiuni cântărește 147 de grame, pe când cea mai grea, 283 de grame.

Sq lab 611 va fi șaua pentru enduro și freeride. Vârful este mai lat decât în cazul modelului 612, are mai multă spumă pentru mai mult confort și vine cu protecție din kevlar pe laterale. Lungimea sa este de asemenea mai mare decât în cazul modelului 611, aceasta măsurând 280mm față de 275mm.

DSCF1933Lățimea vârfului este de asemenea de 49mm versus cei 45mm ai modelului 612. Acest model va fi disponibil în nu mai puțin de 8 versiuni, în toate configurațiile cu toate materialele la care te-ai putea gândi. Cea mai ușoară dintre toate 611 Ergowave Carbon, va cântări doar 150 de grame, pe când cea mai grea, 403 grame, așadar vorbim despre o diferență considerabilă. Bineînțeles, diferența se va reflecta și în prețul final.

Tot la standul Sq lab de la Eurobike am putut admira și ediția limitată Tibor Simai a șeii 611, care va fi disponibilă în versiunea din carbon, în culoarea tipică frânelor Magura MT7.

DSCF1951 DSCF1945 DSCF1944 DSCF1942Importator SQ Lab în România: saua.ro.

 

Vezi Comentarii (2)
  • Nu ar strica sa marcati cu publicitate sau advertorial „stirile” de genul asta. In plus a sustine ca un produs este „cel mai” nu are ce cauta intr-un articol, poate intr-un comunicat publicitar. Ma bucur ca aveti venituri din publicitate, dar separati continutul – cat este – de advertoriale.

    • Salut,
      Advertorialele sunt marcate corespunzator cu mesajul in partea de sus a articolului. Acestea au fost o serie de articole de noutati de la Eurobike. De asemenea, afirmatia CEL MAI este pusa in context si nu vine din partea noastra, caci nici macar nu am testat produsul respectiv, este doar o prezentare: fiind astfel, conform producătorului, printre cele mai ergonomice din industrie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 10 =