Acum citesti
Spot Ryve 115: un altfel de full-suspension pentru competiții

Spot Ryve – un altfel de full-suspension, construit pentru competiții, care poate fi livrat în două versiuni: suspensii de 100mm, respectiv de 120mm. Ambele se bazează pe aceeași suspensie, botezată Living Link, iar versiunea cu o cursă mai mare este orientată mai degrabă către potecile de munte și care poate găzdui și o furcă cu o cursă de 130mm. Deși vizual diferențele nu sunt foarte mari față de modelul precedent, din punct de vedere mecanic lucrurile s-au schimbat: un rocker nou ce utilizează un ax oversize la fel ca pivotul principal, cadrul este cu 28% mai rigid torsional și lateral, iar suspensia este cu 25% mai progresivă, pentru un suport mai bun pe partea medie de cursă.

Angrenajul va fi compatibil doar cu foi de tip direct-mount cu un chainline minim de 50mm (datorită spațiului mai îngust din preajma BB-ului), iar urechea schimbătorului este compatibilă cu Sram Direct Mount.

Standover-ul este mic (top tube cu o poziție mai coborâtă), permițând instalarea de droppere cu o cursă mai lungă, iar astfel oferind o mai mare libertate de mișcare pe bicicletă. Geometria este acum mai lungă, iar headtube-ul mai degajat cu până la 1.2 grade, adică 66.2 grade. Reach-ulp este de 445 mm pentru dimensiunea M, iar ampatamentul, de 1181mm în aceeași dimensiune . Greuteatea modelului în echiparea de top este de 12.1 kg.

Prețurile pornesc de la 5.599$, existând 4 versiuni diferite, iar modelul de top ajunge la 8.999$.

via Spot

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 1 =