Acum citesti
Sport Import – noul importator Sram în România

Sram va avea un nou importator în România, compania Sport Import – fondată în 1982, cu peste 70 de angajați care deservesc mai bine de 3.500 de dealeri din întreaga Europă. Iar ca să-ți faci o idee despre dimensiunile acestei companii, Sport Import are un depozit de peste 5.000 de metri pătrați, alături de un departament IT mare care înlesnește procedurile de comandă. În plus, există și o promisiune fermă în ceea ce privește stocurile.

Revenind la știrea noastră. Sport Import se va ocupa așadar de mărcile Sram, RockShox, Truvativ, Zipp și Time în ceea ce privește piața din România, Totodată, compania va împărți piața din Bulgaria împreună cu Velomania, pe când pe piața noatră, aceștia vor fi importatori unici.

Alexander Mullmann, din conducerea companiei, a declarat: Intrarea pe piețele din România și Bulgaria este un pas strategic important pentru Sport Import, în misiunea noastră de a pune la dispoziție portofoliul propriu către dealeri. Magazinele de biciclete și consumatorii finali se vor putea bucura de ofertele complete pentru brand-urile Sram. Dealerii vor putea comanda rapid componentele necesare printr-o platformă de tip webshop, iar pentru orice întrebări sau nelămuriri, avem echipa noastră de vânzări disponibilă. Cu o experiență de 30 de ani în suport tehnic, echipa noastră va avea grijă de problemele de garanție Sram. Oferim de asemenea suport pentru tining și reparații chiar și după ce perioada de garanție a expirat.

B2B-ul pe care Sport Import îl pune la dispoziție dealerilor este disponibil în 8 limbi, printre care și româna și bulgară.

via Sport Import

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + twelve =