Acum citesti
Spirit italian, indiferent de numărul de roți: Bicicleta Alfa Romeo 4C IFD

Cu greu mai surprinde un producător auto piața oferind propriul concept de bicicletă, însă acest lucru a dus doar la o mai mare concurență în materie de idei inovatoare, sau cel puțin excentrice. Este rândul mărcii Alfa Romeo să scoată la rampă propria idee despre o bicicletă care să inspire la fel de multă viteză cum o fac autoturismele sale, deci ne prezintă modelul 4C IFD.

alfa_romeo

Nici de această dată nu avem de-a face cu o cursieră care să poată fi utilizată în scopuri competiționale, căci doar o minune ar face ca acest cadru să fie aprobat de către Uniunea Ciclistă Internațională. Dar poate că acest lucru nu s-a numărat niciodată printre intențiile producătorului, ci doar a vrut să ofere un produs care să completeze colecția unui pasionat de Alfa Romeo.

Trecând la partea tehnică a bicicletei, va fi construită din același carbon folosit pentru diferitele părți ale automobilului Alfa Romeo 4C și va fi echipată cu setul Campagnolo Chorus sau Record. Prețul rămâne să fie stabilit, dar nu va scădea sub 3.000 de euro, ceea ce face ca limita superioară de 9.000 de euro peste care nu va trece să nu reprezinte tocmai o consolare pentru cei tentați s-o cumpere.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 5 =