Acum citesti
Specialized Ariel 2011


Ariel Step Thru este o bicicleta dedicata in egala masura, atat femeilor cat si barbatilor. Cadrul cu constructie joasa, a fost gandit pentru un acces mult mai facil pe bicicleta. Clientii de biciclete comode dar si cei mai in varsta, vor aprecia pe deplin modelul Ariel Step Thru, in special datorita faptului ca este axata pe confort.



Unghiurile cadrului, dar si saua sau pozitia ghidonului vor contribui din plin la confortul celui care pedaleaza. Dotata cu roti de 26″, aceasta este dedicata in special mediului urban. De aceea Specialized considera ca furca cu o cursa de 75 de mm este mai mult decat suficienta pentru a amortiza urcarile unor borduri ceva mai mari.


In oferta celor de la Specialized regasim si modelul Ariel. Acesta beneficiaza de un cadru ceva mai inalt decat modelul Step Thru, dar pastreaza forma joasa pentru a facilita accesul pe bicicleta.



Preturile pentru gama Ariel pornesc de la aproximativ 420 de euro, asadar acest model nu este axat doar pe confort ci si pe un cost mai mult decat decent. Varful de gama porneste de la aproximativ 880 de euro si este dotat cu frane pe disc.


via | Specialized


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × four =