Acum citesti
Scott Spark 2012


Scott a prezentat în cadrul press camp-ului din Italia noile modele Spark 26 și 29er. Nu sunt foarte multe modificări la capitolul greutate însă din punct de vedere tehnic se poate remarca un real progres față de modelul anterior.



A fost adăugat un Bottom Bracket de tip PressFit, headtube conic pentru rigiditate sporită, prindere de frână Direct Mount și cel mai important, un nou amortizor. Acesta a fost dezvoltat împreuna cu cei de la DT Swiss, poartă denumirea de Nude și este mult mai compact. Prin urmare, amortizările vor fi mult mai rafinate și mai progresive.


La capitolul furcă, Scott a lucrat împreuna cu Rock Shox pentru dezvoltarea unui model special de SID și Reba, ambele dotate cu funcția Motion Control DNA, ajustabile pe 3 poziții: blocat, comprimată (pentru urcări) și funcție normală pentru coborâri. Furca de pe Scott Spark 26 va avea o cursă de 120 de mm iar cea de pe Spark 29er, 100 de mm. Clientul va fi cel care va putea alege bicicleta în configurația dorită: cel cu furca Reba este mai ieftin iar cel cu furcă SID, mai scump.



Greutatea cadrului 26 va fi de 1.790 de grame cu tot cu amortizor și comanda de pe ghidon, iar cea a 29er-ului va fi de 1.890 de grame.


Detalii despre prețuri și configurații vor urma.


Fotografii: 02 Bikers


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 9 =