Acum citesti
Scott Scale Contessa 2012


Alături de noul Scott Scale 2012, a fost prezentată și versiunea dedicată sexului frumos. Cu o denumire la fel de frumoasă și extravagantă: Contessa. Aceasta este defapt denumriea care marchează întreaga gamă de biciclete Scott special gândite pentru femei.



Full suspension-ul Scale Contessa are un cadru realizat din carbon și cântărește doar 10.9 kg. Este dotată cu un sistem de transmisie Shimano XT, furcă Rock Shox SID și cu un amortizor spate DT Dwiss Nude.


Revenind la noul Scale Full Suspension 2012, îți oferim câteva date cheie: cadrul cântărește 1.790 de grame în versiunea 26er și 1.890 de grame în versiunea 29er. Este echipat cu sistemul Twin Lock, care blochează sau ajustează cursa furcii și a amortizorului în același timp. Cursa suspensiei spate pentru modelul 26er este de 120 de mm, pe când la modelul 29er este de 70 mm.



Asemenea modelului hardtail Scale, frâna este montată pe țeava inferioară a basculei, o soluție care salvează din greutate și reduce efectele forțelor de frânare asupra suspensiei. Suportă discuri de 160 de mm sau de maxim 185 de mm.


via Scott


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × three =