Acum citesti
Schwinn introduce pe Vantage o nouă suspensie cu elastomer

S16_700M_VantageF1_BLK_3QÎn ultima vreme, la biciclete se pune mult accentul pe confortul rulajului, indiferent dacă e vorba de cursiere de carbon de mii de euro sau biciclete de oraş: peste tot se caută un compromis perfect între confort şi performanţă. Devine şi mai greu atunci cînd se doreşte şi păstrarea unui preţ redus. Schwinn încearcă să abordeze acest subiect cu noua lor bicicletă hibridă Vantage. Aceasta va fi disponibilă doar în magazinele de marcă Schwinn şi foloseşte o tehnologie care nu e nouă, dar e implementată ingenios.

Schwinn-Vantage-tech-600x372Inserţiile cu elastomer s-au mai folosit, multe biciclete fiind construite cu un soi de elastomer plasat între seat-stay-uri şi seat tube pentru a abosrbi vibraţiile şi metoda e de succes. Diferenţa la Vantage SRT (Smooth Ride Technology) este că elastomerul este plasat în jurul seat tube-ului iar seat stay-urile se prind peste acesta cu şuruburi. S-a reuşit o implementare care nu produce joc lateral dar oferă o suspensie de 15 mm.

Schwinn-Vantage-f2Vantage este disponibilă în două versiuni, F1 şi F2, fiind incluse în gama Schwinn Signature care este disponibilă doar în magazinele proprii. Bicicletele sunt dotate cu prinderi de portbagaj şi aripi, anvelope 700x32c şi frâne pe disc. Preţul pentru F2 este de 660 USD şi are o transmisie Shimano cu 8 viteze, F1 având 9 viteze, furcă de carbon şi un preţ de 880 USD.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − one =