Acum citesti
Gore-tex introduce Active, o membrană mai respirantă ce respinge apa

GORETEX-Active-PBS_layer-e1447971313709Dezideratul final în ceea ce priveşte îmbrăcămintea tehnică este ca aceasta să fie impermeabilă şi respirabilă. Aşa şi-au asigurat succesul pe piaţă în ultimii 40 de ani cei de la Gore-Tex, producând îmbrăcăminte şi nu numai din materiale impermeabile, respirabile şi rezistente la vânt. Totuşi, chiar şi cu cele mai performante haine cu Gore-Tex, dacă efortul este mare transpiraţia nu reuşeşte să iasă toată şi efectul e similar cu cel al ploii direct pe piele de care încercăm să ne ferim.

Gore-Tex încearcă oricum mereu să îmbunătăţească produsele, aşa că au lansat noua gamă Active Line, o colecţie de echipament care foloseşte ultimele tehnologii Gore-Tex şi este dedicată activităţilor intense.

PermBead_comparison-e1447971330863Cine este obişnuit cu lumea hainelor impermeabile a auzit de noţiunea de material cu 2 sau 3 straturi. Este vorba de câte straturi de material sunt laminate împreună, cel mai rezistent material fiind cel cu 3 straturi. În schimb, materialul cu 3 straturi este mai puţin confortabil şi flexibil şi mai slab la respirabilitate.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care prestează acitivtăţi foarte intense şi transpiră puternic, noua membrană Gore-Tex Active elimină suprafaţa exterioară textilă pentru una cu proprietăţi permanente de respingere a apei. Împreună cu un strat Gore Micro Grid în spate, materialul este lăudat ca fiind cel mai uşor şi mai respirabil produs vreodată de Gore-Tex. De asemenea, suprafaţa exterioară nu se mai poate umezi pentru a păstra frigul deoarece nu mai există, ceea ce face ca hainele să se usuce mult mai repede.

Membrana se poate spăla la maşină şi nu necesită întreţinere în timp. Membrana va fi disponibilă din decembrie pe echipamentul Gore Bike şi Gore Running, dar şi pe cel al mărcilor Castelli, Arc’Teryx şi The North Face.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two − 1 =