Acum citesti
Schimbător pentru 12 pinioane Tiso


Acesta nu este un schimbător oarecare, adaptat pentru viitoarele casete de 12 pinioane. În primul rând, este un schimbător electronic, asemenea lui Di2 de la Shimano. În al doilea rând, va funcționa fără clabluri, deci wireless, ușurând procesul de instalare. Momentan, acesta se află în stadiul de prototip.



Producătorul italian Tiso, declară că obținerea unui lanț și a unei casete cu 12 pinioane nu vor fi o problemă, acestea urmând a fi dezvoltate chiar in-house. Greutatea schimbătorului va fi de asemenea foarte mică, însă nu a fost făcută momentan nicio declarație în acest sens. Dar, ca să-ți faci o idee, un schimbător de pinioane produs în momentul de față de către Tiso și care este gândit pentru o casetă cu 9 sau 10 pinioane, cântărește 169 de grame. Iar prețul este de 306 euro.


Noul schimbător wireless pentru 12 pinioane va beneficia de rotițe realizate din titan cu rulmenți ceramici. Astfel, greutatea rotițelor montate pe patină este de doar 24 de grame. Costul lor aftermarket? 183 euro. Aceste mici detalii ne pot oferi un indiciu despre prețul final de retail al noului schimbător.


Alte informații pe tisobike.com.


via Tiso


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 11 =