Acum citesti
Ritchey nu neglijează componentele de șosea pentru 2013

Oamenii lui Tom Ritchey nu se dau în lături de la efort când vine vorba de noi produse, iar tija de ghidon SuperLogic pentru 2013, care va fi disponibilă din septembrie a acestui an, este un exemplu elocvent.

În primul rând, trebuie menționat că este prima tijă pentru cursiere realizată integral din carbon și că a fost dezvoltată împreună cu rutierii profesioniști care au evoluat în special în solicitantele curse clasice de primăvară.

Fabricată din carbon C260, care este de tipul high modulus (HM), tija SuperLogic aduce un plus de rezistență și un minus de greutate. Mai mult, cei de la Ritchey susțin că este cea mai performantă asemenea piesă produsă de ei până acum. Compania scoate în evidență faptul că parte tijei care face contact cu ghidonul este mai lată, ceea ce reduce din tensiunea la care sunt supuse șuruburile de prindere.

Tija SuperLogic cântărește 125 de grame (pentru lungimea de 110mm), este disponibilă în mărimi de la 90 la 130mm, are finisaj de carbon mat și va costa 279,90 de euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − six =