Acum citesti
Primul e-bike de la Cube : Epo FE

Iata ca si cei de la Cube fac un pas firesc in directia tehnologizarii bicicletelor. Prima bicicleta electrica de la Cube poarta denumirea de EPO (Electric Performance Optimizer) si este livrata in doua versiuni de echipare. Diferenta intre cele doua modele o constituie echiparea : modelul Epo este mai sportiv iar Epo FE este orientat catre iubitorii de trasee mai lungi.


Astfel, modelul Epo FE este echipat cu un set de aripi impotriva ploii, cu un sistem de iluminare si cu un ghidon axat mai mult pe confort. Acumulatorul de 36V este suficient pentru ture de pina la 100 de km si promite ca dupa 1.000 de cicluri de reincarcare inca sa mai functioneze la 80% din capacitate.


Gama de piese cu care este echipat noul Epo FE tinde pe alocuri spre high end, aducand aici in discutie schimbatorul de pinioane Shimano XT Shadow sau anvelopele Schwalbe Marathon Supreme Evolution. Schimbatorul de foi, angrenajul si franele provin din gama mid-level.


Designul acestei biciclete electrice este insa punctul forte al bicicletei : combinatiile de negru cu albastru dau o nota futuristica, indiferent ca discutam de modelul Epo sau Epo FE.


Mai multe detalii obtii pe site-ul cube.eu.


via | Cube


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 3 =