Acum citesti
Primăvara Velo

Esti asteptat in perioada 18-23 aprilie 2011, la “Primavara Velo”, un altfel de eveniment dedicat deopotriva celor ce iubesc bicicletele dar si celor ce doresc sa afle mai multe despre acestea. Fie ca sunteti utilizatori obisnuiti, fie ca sunteti impatimiti ale acestora, veti fi placut surprinsi de multitudinea de reduceri, cadouri, demonstratii,  ‘test-rides’ dar si de multe alte surprize !


Poti testa de asemenea cele mai bune biciclete! Din acest an, Veloteca este oficial Merida Test Center. Merida One-Twenty 1500-D 2011, Merida Ninety-Six 1200-D 2011, Dahon JetStream, Brompton M3, Corratec X-Vert Cross Base, Rock Machine Crossride 500 si multe alte modele iti stau la dispozitie in fiecare zi, pentru a fi testate. Echipa de specialisti te asteapta pentru a-ti recomanda bicicleta cea mai potrivita.


Vrei un bonus?


Iata provocarea Targului Primavara Velo: orice bicicleta cumparata primeste un bonus (in limita stocului disponibil, primul venit = primul servit)!


Pentru orice bicicleta cumparata la pret de maxim 1500 lei, primesti bonus o pompa;


– Pentru orice bicicleta intre 1500 si 3000 lei, primesti bonus o geanta, o mini-trusa de scule, un kit de pana si o pompa.


– Pentru orice bicicleta intre 3000 si 4500 lei, primesti in plus un set de lumini (far + stop).


– Pentru orice bicicleta cumparata de peste 4500 lei primesti pe langa cele de mai sus, un echipament de ciclism.


Distreaza-te! În fiecare zi a acestei săptămâni vor rula pe ecranul de proiecţie filme cu cei mai tari campioni ai bicicletei, care fac spectacol pe două roţi.



Cadouri speciale! Pentru orice bicicleta pliabila achizitionata vei primi cadou un set de lumini (far + stop). Pentru orice bicicleta cross, un set de aripi. Pentru orice bicicleta de oras de dama, vei primi cadou un set de cercei, pictati manual, cu biciclete.


via blog.veloteca.ro


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − five =