Acum citesti
Pinarello Only the Brave


Probabil Pinarello îți amintește de unele dintre cele mai bune cursiere din lume. Dar iată că de data aceasta, italienii au colaborat cu renumita companie Diesel pentru a lansa o bicicletă fixie/singlespeed. Din motive de politică de companie, aceasta va fi comercializată doar în magazinele Diesel din întreaga lume, pentru puțin sub 1.000 de euro.



Trebuie să recunoști că forma cadrului nu aduce cu nimic din ce-ai văzut până în prezent. Ceea ce este în regulă, deoarece o face să fie specială și să se detașeze de categoria bicicletelor oferite de diverse mari companii (vezi exemplul bicicletei Mini, care este defapt un Dahon).


Odată ce-am stabilit că este altceva, detașându-se lejer de concurență, să aruncăm o scurtă privire asupra componentelor ce o echipează. În centrul atenției se află cadrul din aluminiu, hidroformat, ce le imită pe cele de carbon de la Pinarello, oferit în două nuanțe de culori: verde cu gri sau nergu complet. Cablurile sunt trase prin interior iar frânele sunt împrumutate de la cursierele din gamă. Acesta este esențialul, deoarece Only the Brave este o bicicletă puristă, cu o echipare succintă.


Alte detalii pe pinarello.com.


via Pinarello


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =