Acum citesti
Personalizează-ți bicicleta cu componentele colorate de la Reverse

O bicicletă personalizată spune multe despre tine, însă una colorată așa cum trebuie cu siguranță va întoarce toate privirile. În caz că te-ai plictisit doar de componente albe, gri și negre, află că cei de la Reverse au o gamă întreagă de culori pentru piese și accesorii, iar pentru a-ți face viața cât mai ușoară, am selectat câteva dintre cele importate în România.

Și pentru că Reverse este un brand relativ nou pe piața locală, ne-am gândit că n-ar strica să-i aducem în atenția voastră, germanii oferind calitate de top.

Șuruburile

La acest capitol ai libertatea de a alege dintr-o gamă variată de culori, una care cu siguranță va completa coloritul bicicletei tale. Un set de 4 șuruburi cu cap de imbus costă 22 de lei și conține 4 astfel de piese pentru prinderea etrierului.

De asemenea, tot la Reverse, ai ocazia de a alege și șuruburile pentru prinderea discului, dacă acesta se fixează după standardul 6-bolt. Costul este de 35 de lei pentru 12 șuruburi cu acționare Torx.

Iar dacă ai butuci cu prindere de Centerlock, poate îți va face cu ochiul adaptorul pentru un disc 6-bolt, în culoarea roșie. Costul este de 69 de lei.

Un disc de frână cu spider din aluminiu, colorat, crează un efect vizual foarte fain, iar cei de la Reverse au și aici suficiente variante. Costul unui disc este de 159 de lei.

Elemente de control

Cockpit-ul poate fi foarte ușor personalizat prin schimbarea capacului care prinde pipa. Și aici cei de la Reverse au mai multe variante de culoare, iar costul unui capac cu tot cu șurub (și acesta fiind colorat) este de 45 de lei.

Un colier de șa poate de asemenea să adauge un strop de culoare bicicletei, acesta fiind oferit pentru 45 de lei și putând fi acționat doar cu imbus. În cazul acestuia trebuie să ai grijă ca diametrul să fie compatibil cu cel al seat tube-ului tău!

Există de asemenea și posibilitatea de a opta pentru un colier cu quick release. Prețul este o idee mai mare, de 59 de lei.

Distanțierele sunt probabil cele mai cunoscute piese de tuning când vine vorba de culori, iar cei de la Reverse le oferă în mai multe culori, pentru un preț de 49 de lei.

Manșoanele sunt de asemenea importante, deoarece prin suprafața pe care o ocupă pe ghidon, sunt în general foarte vizibile. Cu cât culoarea este mai deschisă cu atât riști să le murdărești mai repede. Costul: 89 de lei.

Alte variante

Mai poți opta fie pentru un ghidon, o tijă de șa, o pipă sau un set de pedale colorate. După cum poți vedea în fotografiile de mai jos, majoritatea sunt eloxate și arată chiar fain.

E clar ca bună ziua că personalizarea bicicletei implică niște costuri mai mari, depinzând de cât de departe vrei să duci nebunia. Unele au un preț rezonabil și sunt de efect, precum distanțierele sau șuruburile, însă altele pot ajunge la prețuri destul de mari, cum ar fi pedalele.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + eleven =