Acum citesti
Pedalele care țin loc de antifurt

Antifurturile existente și-au demonstrat punctele slabe, iar mulți posesori de bicicletă caută de zor o soluție viabilă. Răspunsul vine din Taiwan, materializat sub forma pedalelor care devin și antifurt pentru bicicletă.

Pedal Lock este un sistem antifurt cu un principiu foarte simplu. Pedalele se demontează de pe bicicletă, se prind de roata de spate, imobilizând-o, iar dacă un hoț reușește să le desfacă, va trebui să alerge pe lângă bicicletă, în loc să părăsească locul faptei pedalând. Producătorii susțin că montarea acestui sistem de siguranță durează circa 13 secunde.

Vezi Comentarii (4)
  • Avand in vedere ca se demonteaza usor, nu mi se pare foarte fiabile, plus ca tot sistemul de prindere in bratul pedalier mi se pare un pic fragil. Nu as folosi asa ceva intr-o tura de o saptamana!

  • Sa stiti ca fix aia e problema hotului…ca alearga pe langa ea. asta il descurajeaza total. Sau ii e tare greu sa o ia in carca si sa o rupa la sanatoasa cu tot cu pedalele taiwanezilor. Antifurtul pentru biciclete e basm. Nu exista! Cea mai sigura metoda e lantul in jurul cadrului , legat de stalp, dar asta pentru perioade de 5-10 minute, nu de lasat peste noapte sau timp mai indelungat.

  • .. si daca nu reuseste, hotul, sa le desfaca… o va lua in spate si tot te lasa fara ea :D. Lantul, dp meu dv, ramane sfant… cred ca pe asta ar trebui sa se concentrze

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + 18 =