Acum citesti
Parteneriat între Northwave și FreeRider.ro

FreeRider.ro semnează un nou parteneriat, de data aceasta cu compania Northwave. Pe durata parteneriatului, vom utiliza încălțămintea de ciclism a renumitului producător italian și vă vom împărtăși părerile noastre despre produsele utilizate, în principal, cele de top.

northwave

Northwave este unul dintre cei mai importanţi producători de echipament de ciclism, având ca produs central pantofii de ciclism. Compania originară din Montebelluna, Italia, se ocupă de peste 20 de ani cu fabricarea de încălţăminte specifică pentru acest sport, încercând constant să ridice ştacheta în ceea ce face.

Anul 1993 a reprezentat momentul de debut al firmei, când lansa prima sa pereche de pantofi pentru mountainbike. De atunci și până acum, compania condusă de Gianni Piva, fost ciclist de performanță, și-a lărgit constant gamă, astfel că în momentul de față se poate mândri cu producția de pantofi de șosea, freeride, triatlon sau touring, dar și cu echipament de ciclism.

northwave_2

Fidelă devizei echipăm ciclistul din cap până-n picioare, Northwave celebrează în acest an 2 decenii de existență și de inovare continuă, în colaborare cu atleți profesioniști, sportivi ca Paula Pezzo, Cadel Evans, Tom Boonen, Ivan Gotti, Mario Cipollini sau Gunn Rita Dahle purtându-i creațiile.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + 18 =