Acum citesti
(P) Romet Rambler 4: best-deal cu un preț de sub 2.000 de lei

În topul bicicletelor cu un raport echipare/preț excelent se află Romet Rambler 4, din 2018, în versiunea cu roți de 27.5 inch. Am avut ocazia să-l luăm sub lupă anul trecut, în acest articol, investigând dacă merită sau nu achiziția unei biciclete dintr-un sezon anterior, cu un preț mai bun. Iar rezultatul a fost pozitiv.

Pentru sezonul acesta bicicleta are în continuare un preț de achiziție de 1.939 de lei, ceea ce o plasează în topul alegerilor celor care doresc o bicicletă pentru ture recreaționale și nici nu doresc să cheltuie prea mulți bani sau care-și doresc altceva în afară de bicicleta de supermarket. Căci acest Rambler concurează cu succes și modelele marilor lanțuri comerciale. Așadar, este de luat în considerare.

Cadrul are o gemoetrie clasică și este solid construit. În plus de asta, are cămășile cablurilor trase prin cadru, care nu exprimă doar o notă de tehnologie modernă însă reprezintă o soluție elegantă atunci când vine vorba despre design. Este ideală pentru trasee de pădure însă cu siguranță și pentru cele montane. Spre exemplu, pe forestiere, bicicleta asta se simte chiar bine, iar când terenul devine mai denivelat, furca cu amortizor o să preia din șocurile generate de denivelări. Suntour XCR oferă mai mult confort decât unele furci entry-level, are o comandă pe ghidon pentru blocajul furcii și luând în calcul prețul de achiziție al acestei biciclete, ei bine, este chiar o dotare de menționat.

Dar veștile bune nu se opresc aici. Tot în acest cost, bicicleta are în dotare frâne hidraulice pe disc, net superioare celor mecanice sau celor pe jantă, de tip V. Apoi, transmisia cu 3 foi și 9 pinioane îți va oferi suficiente rapoarte indiferent de terenul pe care rulezi. Un alt punct forte sunt și anvelopele care provin de la Michelin și care au o carcasă cu crampoane mari, care oferă o viteză de relare bună și care se sunt aderente și în virajele mai strânse și mai rapide.

La fel de importantă este și garanția pentru acest produs. Cu toate că plătești semnificativ mai puțin, raportându-ne la prețul de listă, beneficiezi de toate celelalte avantaje de care ai beneficia și în mod normal. Garanția înseamnă că-ți acoperi eventuale cheltuieli neprevăzute în cazul în care vei avea anumite probleme cu diverse componente sau chiar cu cadrul. Dar nu trebuie să-ți faci griji! Romet oferă o garanție de 5 ani pentru cadru, ceea ce este semnificativ, plus alți doi ani pentru componentele bicicletei.

Așadar, Romet Rambler 4, se adresează unui public larg, pasionat de plimbări lejere cu bicicleta și care nu beneficiază de un buget generos. Dar chiar dacă această biciletă este oferită până-n 2.000 de lei, are o echipare mai mult decât decentă și cel mai important, este pregătită și pentru munte. Judecând după aceste aspecte, este clar unul dintre best-buy-urile din acest moment de pe piață.

Poți vedea toate specificațiile modelului în acest link.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =