Acum citesti
O Capră de lux, YT prezintă modelul Uncaged 12

YT prezintă încă un model Uncaged al bicicletei de enduro Capra. În timp ce modelele lansate cu puțin timp în urmă sunt limitate la configurația mullet (MX) a roților, modelul Uncaged 12 vine cu ambele roți de 29 inch. Iar, echiparea constă în suspensii RockShox Flight Attendant și transmisia SRAM AXS. Lux!

YT Capra Uncaged 12

Disponibilă doar în culoarea space-blue, o poți achiziționa la prețul de 5.999 euro, iar din păcate pentru publicul american, va fi diponibilă doar în Europa și UK.

YT Capra Uncaged 12, pe roți de 29 inch, dispune de suspensii echipate cu componentele electronice RockShox Flight Attendant. Prin urmare, are o furcă RockShox ZEB cu cursa de 170 mm și un amortizor RockShox Super Deluxe Ultimate, 230mm x 65, cu o cursă de 165 mm.

Componentele Flight Attendant sunt acompaniate și de power-meter-ul de la Quarq, care oferă informații funcției Flight Attendant dacă rider-ul pedalează sau nu. Ca și consecință, partea electronică va modifica în continuu setările suspensiilor pentru fiecare tip de teren și situație întâlnită pe traseu.

Power-meter-ul este discret integrat în angrenajul SRAM XO Eagle, iar acesta pune la treabă schimbătorul T-Type cu urechea SRAM UDH. YT merge pe lungimea de 170 mm pentru brațele angrenajului de la marimea S la XXL. Piesele finale ale acestui puzzle electronic sunt maneta de schimbător SRAM XO AXS și tija de șa electronică RockShox AXS Reverb.

Componentele de top nu se opresc aici, de menționat sunt și roțile. Provin de la Crankbrothers, modelul Synthesis Enduro construite din carbon. Pe janta de față cu lățimea de 31,5 mm se află anvelopa Maxxis Assegai -MaxxGrip EXO+ de 29″ x 2.5″, iar în spate pe janta cu lățime de 29,5 mm este un Maxxis Minion DHR II de 29″ x 2.4″.

La capitolul frâne, nu dispune de noile SRAM Code, ci cele din generația anterioară. Acesta nu este un lucru îngrijorător, caci vorbim de Code RSC în patru pistoane, acompaniate de discurile H2S ale căror diametru este de 200 mm.

În zona cockpit-ului se regăsesc pipa Renthal Apex de 50 mm, ghidonul Renthal construit din carbon cu un rise de 35 mm și o lungime de 800mm și head-set-ul Cane Creek Hellbender.

YT Capra Uncaged 12 vine la prețul de 5.999 euro și este disponibilă în acest moment. Doar în Europa și UK.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × five =