Acum citesti
De la YT Industries pentru riderii de enduro, cu dragoste: Wicked 650B

Dinamica perpetuuă a scenei mountainbike-ului se confirmă pe zi ce trece prin numărul tot mai mare de producători adepți ai noii mărimi de 27.5 inch, dar și a celor care își ascut cuțitele pentru o ofertă de nerefuzat în ceea ce privește tânăra disciplină a enduro-ului. YT Industries împacă ambele capitole pe cât poate de bine, iar rezultatul este Wicked 650B, despre care vorbim mai jos.

yt_industries_wicked_650B

Fidel rețetei majorității producătorilor, YT Industries s-a bazat pe cadrul de 26 inch Wicked, ale cărui dimensiuni și geometrie le-a adaptat la noua dimensiune de roți. Totuși, compania susține că a reușit să mențină manevrabilitatea și greutatea la nivelul versiunii de dimensiuni clasice, pe când avantajele roților mai mari au fost și acestea exploatate din plin.

Modelul pregătit a fi lansat în iunie a acestui an este dotat cu progenitura celor de la Rock Shox, PIKE RCT3 cu 158mm cursă și cu amortizorul Monarch RT3 High Volume pentru cadru. Ca o veritabilă mașinărie de enduro, unde stabilitatea joacă un rol semnificativ, bicicleta vine cu o pereche de roți DT Swiss E1900 și cu o pereche de anvelope Continental Mountain King II de 2.4 inch lăţime. Ceva mai conservator este însă trenul de rulare, care a rămas în varianta cu 3 foi, dar dată fiind destinaţia lui Wicked 650B, foaia aceea în plus s-ar putea să prindă bine. Altminteri, pe modelul ce va costa 2.399 de euro vei mai putea găsi un set SRAM X9, frâne Avid Elixir 5 și brațe Race Face Turbine.

Via YT Industries

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − eleven =