Acum citesti
Numere de înmatriculare pentru mountain bikerii din Idaho

Numerele de îmatriculare auto din Statele Unite ale Americii au o mulțime de teme, dar proiectul lui Geoff Baker din statul american Idaho, de a crea niște numere pentru șoferii pasionați de mountain bike, aduce ceva în plus.

Aceste plăcuțe de înmatriculare au primit deja aprobarea din partea Departamentului de Transporturi Idaho, lucru care a costat circa 10.000$. Deloc ieftin, am putea spune. Baker a donat 500$ inițial, iar restul comunității de bicicliști, magazine și câteva companii din stat au acoperit diferența.

Pentru a avea o asemenea plăcuță pe mașină costul inițial este de 35$, iar taxa de înnoire este de 25$. Și s-au înghesuit destul de mulți pasionați de mountain bike să le achiziționeze pentru automobilele lor, având în vedere că până acum s-au strâns circa 13.000$. Partea și mai bună este că toți acești bani merg într-un fond al instituției care administrează pădurile din Idaho și vor fi folosiți pentru construirea de trasee pentru mountain bike și îmbunătățirea infrastructurii pentru această activitate. Deci, există pace între automobile și biciclete!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 1 =