Acum citesti
NS Bikes Core 1 2011


Iubitorii de Freeride și de hardtail-uri ar trebui să se bucure la aflarea acestei vești. Asta deoarece din marea de biciclete full suspension dedicate freeride-ului, există un producător, NS Bikes, care dorește să se impună cu un hardtail. Și o face ca la carte cu modelul Core 1!



Fiind o bicicletă din vechea școală, este construită în jurul unui cadru din CrMo care este mai durabil decât aluminiul și nu transmite atât de multe vibrații către rider. NS Bikes ne promit că această bicicletă va fi foarte stabilă pe orice fel de teren chiar și la sărituri mari, indiferent de viteză cu care le abordezi.


Cu ce anume te mai alegi cumpărând noul Core 1? Cu componente solide, precum furca Marzocchi 55RS (cursă de 160 mm), anvelope Kenda din clasa superioară, frâne Avid Juicy 3 cu discuri de 185 de mm sau cu un angrenaj Truvativ. Greutatea totală a bicicletei este de 16.4 kg. Ar putea părea mult, însă comparată cu un full suspension ce beneficiază de aceleași dotări, te alegi cu un minus de două kilograme pentru care spatele tău îți va fi recunoscător dar rămăi în același timp și cu ceva bani în buzunar. Pentru 1.300 de euro poate fi a ta!


via NS Bikes


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 2 =