Acum citesti
Novara Gotham: citybike-ul elegant

Odată ce ajungi să privești fotografie lui Gotham, imaginea unei biciclete de oraș elegante începe să se contureze rapid. Și aici nu este vorba doar de aspect, ci Gotham compensează și prin componentele cu care a fost dotat.

Cu siguranță, vor fi mulți care vor aprecia imediat dotarea cu butucul de spate NuVinvi 360, unul dintre cei mai avansați butuci cu viteze integratae la ora actuală. Apoi este transmisia, realizată cu ajutorul unei curele de la Gates. Prin faptul că Gotham renunță la transmisia pe lanț, ne dă de înțeles că este direct interesat ca utilizatorul să nu depună prea multe eforturi în întreținerea bicicletei.

În acest sens, apărătoarea montată deasupra curelei de transmisie nu joacă niciun rol important, deoarece cureaua Gates Carbon Drive nu necesită ungere, prin urmare este imposibil să te murdărești.

Un sistem de iluminare complet poate fi regăsit pe bicicletă alături de alte componente precum frânele pe disc mecanice. Cu o greutate de aproximativ 17 kg, nu se numără nici printre greii categoriei din care face parte. Prețul este de 980 de euro și poate fi achiziționată din magazinele online.

via Novara

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 20 =