Acum citesti
Noutăți ION pentru 2015

Dacă cineva mă roagă în acest moment să-i recomand cel mai cool brand de haine pentru bicicletă, cu siguranță n-am să ezit o clipă și am să-i povestesc despre ION. Acești oameni chiar înțeleg cu ce se mănâncă industria de biciclete și vin în sprijinul celor avizi de culori, imagine și calitate cu suficiente produse care să-i lase cu gura căscați pe cei din jurul tău. Desigur, nu vorbim despre produse ieftine aici, dar având ocazia să încerc câteva dintre ele, pot confirma nivelul înalt de calitate propus de cei de la ION. Cu ocazia Eurobike am vizitat standul acestora pentru a lua contact cu noutățile și iată ce am găsit:

imbracaminte_ion_2015_1

În primul rând, pentru 2015 producătorul va avea 9 linii vestimentare, pentru femei și pentru bărbați dar și îmbrăcăminte pentru zilele ploaiase, astfel ca nimic să nu te oprească de la datul cu bicicleta. De asemenea, există câteva modificări și în gama protecțiilor pentru bicicletă.

Noile linii de haine Flare (pentru femei) și Scrub (pentru bărbați) sunt ceva mai largi, iar bluzele vin cu mâneci lungi sau scurte.Pantalonii scurți sunt realizate dintr-un material 4-way-flex, care îi fac extrem de robuști dar totodată foarte ușori. Sunt indicate pentru enduro-freeride.

imbracaminte_ion_2015_2

Așa cum ne-au obișnuit deja cei de la ION, culorile sunt atrăgătoare, iar funcționalitatea hainelor este exploatată la maxim: pantalonii au diverse spații de stocare ingenioase, prinderea se face asemenea pantalonilor de surf cu șiret și cu arici, pot avea unele elemente reflectorizante, iar bluzele sunt prevăzute cu o secțiune care poate șterge eficient ochelarii.

imbracaminte_ion_2015_3

Gamele Luzid (femei) și Roam (bărbați) sunt disponibile în peste 20 de stiluri pentru noul sezon, combinând stilul urban cu un înalt nivel al funcționalității. Bluzele sau tricourile sunt contruite din materialul DriRelease cu Freshguard, având un aspect clasic de bumbac dar uscându-se de 4 ori mai rapid decât acest, în plus având o respirabilitate crescută. Pantalonii scurți stil jeans sunt durabili și vin cu funcția de 2-way-flex pentru robustețe și greutate scăzută.

imbracaminte_ion_2015_4

Cei care sunt în căutarea unui aspect mai sportiv, adică iubitorii de Cross Country sau All Mountain, vor apela la liniile Graze (femei) și Traze (bărbați).

imbracaminte_ion_2015_5
Graze.

Sunt construite din materiale care vor asigura o respirabilitate mare, vor menține temperatura corpului în timpul efortului și vor fi totodată ușoare și funcționale. Trebuie amintit faptul că acestea haine sunt inspirate din gama de surf a producătorului, domeniu în care cei de la ION sunt lideri de piață.

imbracaminte_ion_2015_6
Traze.

ION va oferi începând cu noul sezon și ochelari pentru bicicliști, construiți pentru a permite interschimbarea rapidă a lentilelor. Astfel, rama se poate desface permițând montarea sau demontarea rapidă a lentilelor. Nu mizează pe un aspect sportiv ci mai degrabă pe unul de lifestyle, au lentile dezvoltate special de Zeiss și sunt disponibili în 6 culori distincte.

imbracaminte_ion_2015_7

La capitolul protecții ION strălucește cu sistemul K-Cap, care este construit din două straturi mai groase care culiseză între ele atunci când îndoi genunchiul, permițând astfel o libertate de mișcare fără precedent.

imbracaminte_ion_2015_8În aceslași timp, oferă protecție permanentă în cazul unei căzături. De asemenea, se mai poate monta un strat supliementar, de către cei care le folosesc la Freeride, Downhill sau oriunde terenul devine foarte periculos. Ceea ce face ca aceaste protecții să fie și mai speciale este tehnologia SAS TEC, utilizată inclusiv în domeniul motocicletelor. Compania germană a dezvoltat astfel un material din spumă elastică care depășesc cu mult valorile impuse de standardul EN 1621. După un impact, revin rapid la forma inițială, ceea ce reprezintă un avantaj de necombătut. În plus, ca și cum cele de mai devreme n-ar fi suficiente, protecțiile beneficiază de tehnologia Anti Smell, care elimină complet mirosul și omoară bacterille (cu ajutorul unei substanțe denumită zinc pirition). Cei de la ION susțin că astfel protecțiile nu vor căpăta niciodată un miros neplăcut.

imbracaminte_ion_2015_9În ceea ce privește mănușile, acestea vor fi disponibile în 4 modele distincte și mai multe culori. Mănușile Ledge (roșii, din stânga) spre exemplu au o construcție deosebită care plaseză cusăturile în locuri în care nu deranjează. Astfel, obții o aderență perfectă fără să fii deranjat de interiorul mănușii.

imbracaminte_ion_2015_10

Toate noile produse ION vor fi disponibile începând cu martie 2015, inclusiv în România, la Surmont Bike Shop.

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + nineteen =