Acum citesti
MAVIC® TRANS-PROVENCE 2014 – ZIUA 3

A 3a zi a cursei a fost mai ușoara pentru concurenți deși au avut de acoperit o distanță foarte mare cât și diferență de nivel. Evident că au fost problemele mecanice de rigoare, pene de cauciuc și ceva accidentari, atât cât să simtă lumea că se află la concurs și nu la plimbare.

Distanță: 39.21km
Urcare : 1327m
Coborâre: 3086m

După standerdele curente ale mtb-iștilor dacă ai pedalat într-o zi vreo 40 km din care cea mai bună parte au fost primii 1500 m diferență de nivel în urcare, cu siguranță vei auzi cuvântul „epic”, iar dacă ai supraviețuit primelor două zile ale cursei cu siguranță a 3a ți s-ar fi părut a fi zi de recuperare. O zi de recuperare cu peste 3km verticali de coborâre!

Dar nu a fost totul doar plăcere și bucurie. Au fost suficiente probleme mecanice, shock-uri distruse, schimbătoare indoite și pene la greu. O pană poate însemna o etapă pierdută așa că din etapa 3 am asistat la schimbarea care trebuia să apară mai devreme sau mai târziu, prin care concurenții au trecut de la anvelopele ușoare la cele super tacky, mai groase și mai grele, de downhill.

În etapa a 3a s-au înregistat însă și niște rătăciri, un reminder pentru concurenți să se mai uite și pe hartă.

[vimeo id=”106975031″ width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =