Acum citesti
Noutăți Continental în 2014: noi anvelope pentru Downhill și Freeride

noutati_eurobike

Cele mai așteptate anvelope ale anului, de la Continental, poartă denumirea de Der Kaiser Projekt și Der Baron. De asemenea, cei de la Continental au în program și o anvelopă pentru noroi ce poate fi folosită în probele de Downhill, denumită Mud King.

noutati_conti_fr

Continental Der Kaiser Projekt 2.4 2014

continental_der_kaiser_projekt_2014

Conceput pentru cele mai dure curse de downhill din lume, împreună cu nimeni altul decât Gee Atherton, noua anvelopă Der Kaiser Project va fi disponibilă într-o singură dimensiune: 26 x 2.4. Zona centrală va oferi o viteză mare de rulare conform producătorului german, iar protecția împotriva penelor de cauciuc va fi sportită de carcasa cu 360 TPI. De asemenea, pereții laterali au fost ranforsați corespunzător pentru a face față oricăror cerințe. Fabricată în Germania, anvelopa cântărește 1.150 de grame și va face parte din gama de anvelope low mileage, fiind gândită exclusiv pentru competiții.

Continental Der Baron 2014

continental_der_baron_2014

Noua anvelopă Der Baron a fost proiectată pentru traseele de Freeride, fiind disponibilă în mai multe dimensiuni și versiuni. Nu există încă o variantă pentru roțile de 27.5 inch, iar lățimile disponibile sunt de 2.3 sau 2.5 inch. În funcție de compound-ul folosit și de duritatea carcasei, anvelopa va cântări între 800 și 1.200 de grame. Datorită crampoanelor dispuse la o distanță mare unele față de celelalte, anvelopa se va putea curăța singură de nămol destul de repede.

Continental Mud King

continental_mud_king_2014

Sub sloganul Let’s get dirty!, Continental propune o anvelopă de noroi, pentru traseele de Freeride sau Downhill, ce promite a face față pe cele mai dificile trasee noroioase. În condițiile menționate, anvelopa va oferi o aderență remarcabilă, va oferi o viteză de rulare mare și va înșătura noroiul de pe carcasă cât se poate de rapid. Disponibilă în trei versiuni, 26 x 2.3 și 26 x 1.8, din care o versiune pentru roțile de 29 de inch, în formatul 29 x 1.8. Greutatea anvelopei variatză între 700 și 1.100 de grame.

Alte noutăți

Continental se va conforma noului trend și va oferi numeroase versiuni de anvelope în formatul 27.5 inch. De asemenea, noul Mountain King II va fi oferit în nu mai puțin de 24 de versiuni, completând astfel gama de anvelope 27.5 inch, iar iubitorii de ciclocros vor putea apela la X-King Cyclocross, o anvelopă ce va cântări între 320 și 450 de grame.

Importator Continental în România: Maros Bike.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − twelve =