Acum citesti
Noutăți BBB în 2014

noutati_eurobike

Începem seria de noutăți de la EuroBike cu BBB, producător de accesorii, cu o gamă foarte variată. Printre cele mai importante noutăți ale anului se numără noua cască Icarus, noile pedale RoadKing, un suport pentru iPhone și sistemul de iluminare Scope 1300, capabil de o putere impresionantă de 1.300 de lumeni.

Casca BBB Icarus

casca_bbb_icarus

Noua cască Icarus este un produs de top, dedicat cicliștilor cu pretenții, care în principal participă la curse și care au nevoie de o cască ușoară, foarte bine venitlată. Construcția se remarcă prin utilizarea spumei EPS care atenuează mult din șoc în cazul contactului cu terenul. Aceasta poate fi fixată pe cap cu ajutorul unei rotițe și va fi disponibilă în două dimensiuni: M și L. De asemenea, vei putea alege între 5 combinații de culori, dacă te decizi s-o achiziționezi. Prețul recomandat este de 180 euro.

Pedalele RoadKing Ti

pedale_roadking_ti

Așa cum reiese din denumirea produsului, noile pedale Road King vor beneficia de un ax din titan, pentru a fi cât mai ușoare. Și chiar sunt, cu cele 199 de grame ale sale. Pantoful va putea fi prins de o singură parte a pedalei, iar tensiunea de prindere va putea fi ajustată după bunul plac. Limita de greutate a ciclistului care le poate utiliza este de 90 de kg. Prețul recomandat: 170 euro.

Suport pentru iPhone

carcasa_iphone

Acest accesoriu este la modă, existând numeroase oferte pe piață de la diferiți producători. Cel de la BBB, botezat Patron i5, care va fi mai subțire decât majoritatea concurenților, carcasa putând fi păstrată chiar și atunci când telefonul nu este instalat pe ghidonul bicicletei tale. Vine și cu un ecran protector și cu margini siliconate pentru a proteja telefonul în cazul unui șoc. Greutatea va fi de doar 69 de grame cu tot cu sistemul de montare pe ghidon și va fi oferit pentru 40 de euro.

Sistem de iluminare Scope 1300

scope_1300

Nu în ultimul rând trebuie menționat noul sistem de iluminare Scope, capabil să producă 1.300 de lumeni, cu ajutorul a două LED-uri foarte puternice. De fapt, sunt atât de puternice, încât sistemul este livrat cu acumulator separat, care se poate monta pe cadrul bicicletei tale. Are 5 trepte de iluminare, iar acumulator se încarcă complet în 2.5 ore. Prețul recomandat este de 230 de euro.

Importator BBB în România: MarosBike.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × four =