Acum citesti
Agendă încărcată pentru iubitorii pedalatului din Oradea

Asociația Pro Bikers Bihor propune în această toamnă mai multe feluri de evenimente pentru pasionații de bicicletă din Oradea și nu numai. Cap de afiș îl țin întâlnirea Critical Mass, care până acum a avut un ecou cel puțin favorabil, dar și două concursuri de bike trial.

gravity_oradea

Ziua de 14 septembrie este data la care debutează acțiunea, prin întrecerea Trial Gravity Fighters, care continuă cei 10 ani de Trial Jam, și care are loc între orele 10.00 și 18.00 în parcarea centrului comercial Oradea Shopping City. Balul continuă în 20 septembrie, când cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității va avea loc obișnuitul Critical Mass care reușește să adune câteva sute de bicicliști.

În următoarea zi, 21 septembrie, are loc Chill in Tricks, o competiție la fel de pasionantă ca Gravity Fighters, ținută tot în parcarea aceluiași centru comercial și care se va încheia cu un after party. Ultimul eveniment al acestui an este programat în 5 octombrie, Bihor Bike Day chemând pasionații de mountain bike la o întrecere de 25 de kilometri (Family) ori de 40 de kilometri (Semimarathon). Mai multe informații despre evenimentele Pro Bikers puteți găsi pe site-ul oficial.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − 3 =